Waarmee laten we jou vrij bewegen? Met specialisten, faciliteiten en maatwerk van topniveau!

Een mens is gemaakt om te bewegen. Pas als dat niet meer vanzelfsprekend is, merk je hoe fijn het is om te doen en laten wat je maar wilt. In onze praktijk hebben we alles in huis om jouw spieren, banden, gewrichten en zenuwen (weer) optimaal te laten functioneren. Dankzij specialisten, faciliteiten en maatwerk van topniveau!

Fysio ter Harmsel
 • Een team vol
  topspecialisten

  Ons team bestaat uit tien zeer gedreven en ruim gekwalificeerde fysiotherapeuten en bewegingsexperts. Allemaal beschikken we over onze eigen specialisatie. Hierdoor kunnen we jou een breed palet aan bewegingszorg bieden. De meest complexe vraagstukken bespreken we in ons team, zodat we vanuit samenwerking ook daarop het juiste antwoord vinden.

 • Een praktijk vol
  topfaciliteiten

  Van shockwave tot loopanalyses en van echografie tot meetunits voor kracht, reactie of snelheid. We beschikken over een arsenaal aan moderne middelen voor hedendaagse bewegingszorg. In combinatie met ruime behandelkamers en oefenzalen zijn alle faciliteiten voor gerichte behandelingen, oefeningen en trainingen aanwezig.

 • Een aanpak vol
  topmaatwerk

  Ieder mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Onze bewegingszorg past bij jouw persoonlijke situatie en richt zich op het resultaat dat jij wilt bereiken. Weer aan het werk kunnen, zelfstandig boodschappen doen of een marathon lopen. Wat je doel ook is, we brengen je terug op je hoogst mogelijke niveau.

Hoe laten we jou vrij bewegen? Door betekenisvolle aandacht, service en innovatie!

Natuurlijk staat jouw vooruitgang bij elk contactmoment centraal. Maar om die progressie te realiseren, is een goede relatie met jou een voorwaarde. Je moet je thuis voelen bij ons, zodat we fijn met elkaar kunnen overleggen en samenwerken. Met aandacht, service en innovatie willen we jouw vertrouwen winnen.

Fysio ter Harmsel Shockwave
 • Persoonlijke
  aandacht

  Voor ons ben je geen te behandelen lichaam, maar iemand die ons aan het hart gaat. Vanuit die betrokkenheid kijken we verder dan je klacht en werken we aan langdurig herstel. Persoonlijke aandacht speelt daar een cruciale rol in. We willen jou leren kennen en achterhalen welke factoren invloed hebben op je hulpvraag.

 • Vanzelfsprekende
  service

  We doen graag een stapje extra om te zorgen dat jij je volledig op een vlot en prettig herstelproces kunt focussen. Voor ons is het vanzelfsprekende service dat we de hoogte van je (fysio)therapievergoeding checken, overleggen met andere zorgverleners als (huis)artsen, diëtisten en psychologen en contact houden met verzekeraars.

 • Innovatief
  vermogen

  We zoeken continu naar wetenschappelijk onderbouwde vernieuwing. We volgen trends in doelgroep-behoeftes op de voet en spelen daar met bijscholingen voortdurend op in. Zo blijf jij verzekerd van de nieuwste inzichten en technieken en creëren we een optimale omgeving om fit te worden of te blijven.

Team Ter Harmsel Maak kennis met onze specialisten

Wie de tien zeer gedreven en ruim gekwalificeerde fysiotherapeuten en bewegingsexperts bij Ter Harmsel zijn? Maak kennis met onze specialisten.

Fysio ter Harmsel astrandtest
‘Genieten is optimaal bewegen’
Hoe kunnen we jou vrij laten bewegen?
Bel ons: 0522 - 29 19 50
App ons: 0522 - 29 19 50
Mail ons: info@fysioterharmsel.nl
Bezoek ons: J.C. van Andelweg 2
7951 DT Staphorst
(Medisch Centrum Staphorst)
Volg ons:
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Aangesloten bij:
Onze partners:
Sportverenigingen waarmee we samenwerken:
Collega's gezocht

Ben jij de collega die we zoeken?