Sporters Waarom aandacht voor sporters?

Ter Harmsel sportfysiotherapie voor Staphorst, Rouveen, Ruinerwold en omgeving streeft de volgende doelen na: jou zo snel mogelijk verlossen van je kwetsuur, een terugslag voorkomen en je structureel weer optimaal laten presteren. Onze sportfysiotherapeut gaat met jou aan de slag om dat te bereiken en schakelt daarvoor alle specialistische kennis in. Ze doorgrondt je klacht en geeft antwoord op al je vragen rond jouw sportblessure.

Fysio ter Harmsel

Wat doet de sportspecialist van Ter Harmsel? Jou terugbrengen op een nóg hoger niveau!

Onze sportfysio kijkt verder dan jouw blessure. Je sport, je niveau, je trainingswijze, andere lichaamsdelen die extra aandacht nodig hebben. Alles wat van invloed kan zijn op jouw klacht, nemen we onder de loep. Want alleen dan kunnen we de juiste diagnose stellen, de beste therapie geven en effectiefste behandelmethode toepassen. Bij sportfysiotherapie Ter Harmsel brengen we jou zo terug op je oude niveau. Of liever nog: op een nóg hoger niveau!

Wanneer kiezen voor de sportspecialist van Ter Harmsel? Als je sportblessures wilt voorkomen of genezen!

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom geven we je graag preventieve adviezen. Over kleding-, materiaal- of schoeiselkeuze bijvoorbeeld. Of met tips voor prestatieverbetering, sporten met een chronische ziekte of aanpassing van je trainingsprogramma. Ook het beoordelen van je looptechniek en fietshouding doen we graag. Als je desondanks toch tegen die vervelende blessure aanloopt? Dan bieden we je het best mogelijke hersteltraject!

Fysio ter Harmsel

Wie is jouw sportspecialist bij Ter Harmsel? Een fysio die van jouw sportdoel haar zorg maakt!

Onze sportfysio Rosan heeft alle kennis, kunde en ervaring in huis om van jouw sportdoel haar zorg te maken. Daarbij valt ze terug op een praktijk vol topfaciliteiten. Van shockwave tot loopanalyses of bikefitting en van echografie tot meetunits voor kracht, reactie of snelheid. In combinatie met ruime behandelkamers en oefenzalen zijn alle faciliteiten om gerichte behandelingen, oefeningen en trainingen voor jou te verzorgen aanwezig.

Rosan Brand
Rosan Brand
Afspraak maken
‘Leven is vrij bewegen’
Hoe kunnen we jou vrij laten bewegen?
Bel ons: 0522 - 29 19 50
App ons: 0522 - 29 19 50
Mail ons: info@fysioterharmsel.nl
Bezoek ons: J.C. van Andelweg 2
7951 DT Staphorst
(Medisch Centrum Staphorst)
Volg ons:
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Aangesloten bij:
Onze partners:
Sportverenigingen waarmee we samenwerken:
Collega's gezocht

Ben jij de collega die we zoeken?