Preventie

Voorkomen is altijd nog beter dan genezen. Preventie heeft als doel te zorgen dat mensen gezond blijven, door enerzijds de gezondheid te bevorderen en anderzijds de gezondheid te beschermen. Ook heeft preventie als doel ziekten en aandoeningen te voorkomen of in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen. Preventie voorkomt dus het ontstaan van klachten of vermindert de kans dat de klachten toenemen. Daarmee is preventie een heel belangrijk aspect binnen de fysiotherapeutische bestrijding van aandoeningen.  Bij Ter Harmsel besteden we veel aandacht aan preventie.om u gezond en vitaal te houden.

 

preventieve diensten

 

Bij Ter Harmsel bieden we verschillende preventieve diensten aan voor jong en oud, sporters en niet sporters. Sommige diensten bieden we wekelijks aan, het hele jaar door. Zo kunt u bij ons een abonnement Medifit afsluiten, waarbij u wekelijks onder de leiding van de fysiotherapeut een trainingsprogramma volgt.  andere diensten worden periodiek aangeboden, zoals bijvoorbeeld het valpreventieprogramma voor mensen boven de 65 jaar

Vergoeding van preventieve diensten

 

Of een preventieve dienst ook vergoed wordt door uw zorgverzekeraar hangt van welk pakket u heeft bij welke verzekeraar.  Wij adviseren u altijd voordat u zich aanmeldt voor een preventieve dienst om eerst in uw polis na te kijken of u hier ook een vergoeding voor krijgt, om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Plan direct uw afspraak