MediFit

Medifit

Sporten met een blessure of beperking is niet altijd even eenvoudig. Extra begeleiding is dan ook vaak vereist. Wie kan dat beter dan de specialist in bewegen: de fysiotherapeut? Om die reden kunt u bij ons veilig en verantwoord revalideren onder deskundige begeleiding van de fysiotherapeut in onze moderne oefenzalen. Dat noemen wij: Medifit.

U traint in een klein groepje op een vast moment in de week samen met de fysiotherapeut aan uw gezondheid. De fysiotherapeut stelt samen met u van te voren uw trainingsdoelen op en maakt een stappenplan om deze doelen te bereiken. Onderdelen als  coordinatie (grondoefeningen), kracht en conditie zijn vaste onderdelen in de trainingen, waarbij u altijd op uw eigen niveau traint. Periodiek worden uw vorderingen gemeten. De groepen zijn klachtspecifiek; dat wil zeggen dat de groepen specifiek gericht zijn op een bepaalde klacht of regio.

Wanneer u niet onder behandeling bent krijgt u vooraf een intake waarbij uw klachten worden onderzocht, doelen worden gesteld aan de hand van verschillende testen, de trainingskaart wordt opgesteld en er een rondje door de oefenzaal wordt gemaakt.  Zo begint u goed voorbereid aan uw eerste training.

U bepaalt zelf hoe lang u deelneemt aan Medifit. Natuurlijk zal de fysiotherapeut u daarbij adviseren of u de overstap zou kunnen maken naar het reguliere sportcircuit en wat voor u de beste sport zou zijn.

Faciliteiten

 

Wij beschikken over ruime moderne kleedkamers met lockers voor uw spullen. Ook is er de mogelijkheid om na het trainen te douchen.

Kosten en vergoeding

 

Medifit wordt niet vergoed door de verzekeraar. Net als bij een sportschool betaalt u maandelijks abonnementskosten op basis van automatische incasso.

Kijkt u bij de verschillende Medifitgroepen voor de exacte lestijden, kosten, beschikbaarheid en voorwaarden.

 

Kom ook verantwoord revalideren  onder deskundige begeleiding en meldt u vandaar nog aan! Let op: Medifit is uitsluitend voor mensen met medische klachten en een duidelijke zorgvraag.

Inschrijven? Download het inschrijfformulier.

Download de algemene voorwaarden voor MediFit.

Plan direct uw afspraak