Ter Harmsel echosportspreekuur Sportmedische diagnoses in Staphorst, Rouveen, Ruinerwold en omstreken!

Wanneer kies je voor het echosportspreekuur?
Het echosportspreekuur beleggen we speciaal voor sporters direct op maandagochtend voor sportverenigingen waar wij afspraken mee hebben gemaakt. De meeste sportblessures ontstaan namelijk in het weekend. En jij wilt als sporter natuurlijk niets liever dan meteen de juiste sportmedische diagnose krijgen en weten hoe je de eerste tijd met je blessure om moet gaan. 

Ben jij geen sporter, maar wil je toch graag een echo laten maken?  Dat kan!  Maak dan een afspraak met een van onze echografisten op een ander tijdstip in de week.

Fysio ter Harmsel echospreekuur

Waarvoor kom je naar het echosportspreekuur?

  • Echo maken van jouw sportblessure

Waarom is het echosportspreekuur van waarde?

Door een echo kunnen we even ‘in je lichaam kijken’. Je weet dan precies of er iets beschadigd is of dat het wellicht toch meevalt. Wat de uitslag ook is, we geven je meteen het beste hersteladvies, zodat je geen tijd verspeelt in jouw revalidatie.

Hoe werkt het echosportspreekuur precies?

Het echosportspreekuur is direct toegankelijk en kosteloos voor sporters van verenigingen waar wij afspraken mee hebben gemaakt. Je hebt geen verwijzing nodig en kunt gewoon tussen 8.00 en 9.00 uur op maandagochtend bij ons binnenlopen. Tijdens het echospreekuur bekijkt een fysiotherapeut in nog geen 15 minuten met ons eigen echosysteem jouw sportblessure. Tijdens deze quick check legt de fysio uit wat er te zien is en krijg je de juiste diagnose te horen. Het sportmedische advies wat volgt, varieert daarna van doorsturen naar de huisarts of het ziekenhuis tot het doen van voorstellen over de juiste therapie of behandeling. Indien het nodig is en jij ons hier toestemming voor verleent overleggen we ook met jouw verzorger of trainer over het te volgen beleid, zodat jij zo snel en optimaal mogelijk kunt herstellen. 

Ben jij geen sporter en wil je toch graag een echo laten maken?  Maak dan een afspraak met een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Wie zijn jouw sportmedisch adviseurs bij Ter Harmsel?

Afspraak maken
  • Wim ter Harmsel
    Wim ter Harmsel
  • Tim Blok
    Tim Blok
  • Bert Blankestijn
    Bert Blankestijn
‘Plezier is onbekommerd bewegen’
Hoe kunnen we jou vrij laten bewegen?
Bel ons: 0522 - 29 19 50
App ons: 0522 - 29 19 50
Mail ons: info@fysioterharmsel.nl
Bezoek ons: J.C. van Andelweg 2
7951 DT Staphorst
(Medisch Centrum Staphorst)
Volg ons:
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Aangesloten bij:
Onze partners:
Sportverenigingen waarmee we samenwerken:
Collega's gezocht

Ben jij de collega die we zoeken?