Bedrijven Waarom aandacht voor bedrijfszorg?

Met onze bedrijfszorg en arbeidsfysiotherapie richten we ons op werkgevers en werknemers in de regio’s Zwolle, Meppel en omstreken. Onze missie is om mensen op een gezonde manier te laten werken en duurzaam inzetbaar te houden. Nu en in de toekomst. Daarmee helpen we bedrijven om gezonder en succesvoller te worden. De vraag die daarbij centraal staat? Hoe kan werk op een verantwoorde wijze uitgevoerd worden? Daarbij kijken we naar lichamelijke- en psychische gezondheid van werknemers, naar werkvermogen, werkhouding, de werkplek, werktaken, werkduur en de organisatie van het werk. 

Fysio ter Harmsel / PMO / bedrijfsfysiotherapie

Wat doet de bedrijfszorgspecialist van Ter Harmsel? Werkgevers en werknemers de beste arbeidssituatie bezorgen!

Bedrijfszorg bieden we bij Ter Harmsel aan twee doelgroepen: werkgevers en werknemers. Met bedrijfszorg helpen we jou als werkgever met het gezondheidsbeleid in jouw organisatie, bij  aanpassingen in werkwijzen en werkplekinrichting en met voorlichting en training aan je personeel. Bij arbeidsfysiotherapie richten we ons op jou als individuele werknemer. We informeren, adviseren en behandelen jou met als doel klachten en ziekteverzuim te voorkomen en helpen jou bij re-integratie, wanneer je onverhoopt toch bent uitgevallen.

Wanneer kiezen voor de bedrijfszorgspecialist van Ter Harmsel? Als je duurzame inzetbaarheid belangrijk vindt!

Zowel met bedrijfsfysiotherapie voor werkgevers als met arbeidsfysiotherapie voor werknemers werken we op drie niveaus: we bevorderen duurzame inzetbaarheid, we voorkomen dat risicogroepen uitvallen en bieden begeleiding bij verzuim en werkhervatting. Dit doen we middels preventief onderzoek, werkplekonderzoek, werkplektraining, lezingen en workshops, direct consults en re-integratietrajecten.

Fysio ter Harmsel

Wie is jouw bedrijfszorgspecialist bij Ter Harmsel? Een vakman die organisaties en individuele medewerkers in topvorm houdt!

Of je nou werkgever of werknemer bent, onze bedrijfszorgspecialist Wim is jouw partner als het gaat om bedrijfsgezondheid en duurzame inzetbaarheid. Je kunt bij hem terecht met al je vragen op het snijvlak van arbeid en gezondheid. Zowel volledige organisaties als individuele medewerkers houdt hij graag in topvorm. Waar nodig in nauwe samenwerking met (bedrijfs)artsen en arbodiensten.

Wim ter Harmsel
Wim ter Harmsel
Afspraak maken
‘Geluk is zorgeloos bewegen’
Hoe kunnen we jou vrij laten bewegen?
Bel ons: 0522 - 29 19 50
App ons: 0522 - 29 19 50
Mail ons: info@fysioterharmsel.nl
Bezoek ons: J.C. van Andelweg 2
7951 DT Staphorst
(Medisch Centrum Staphorst)
Volg ons:
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Aangesloten bij:
Onze partners:
Sportverenigingen waarmee we samenwerken: