Echosportspreekuur

Speciaal voor sporters die in het weekend geblesseerd zijn geraakt en waarbij het niet geheel duidelijk is wat er precies aan de hand is hebben wij op de maandagmorgen een echospreekuur. Op het echospreekuur wordt je blessure door een ervaren fysiotherapeut met ons eigen echosysteem bekeken middels een quickcheck. Je krijgt meteen te horen wat de vermoedelijke diagnose is en wat de beste aanpak is. Dat kan variëren van het doorsturen naar de huisarts, begeleiding door de fysiotherapeut of wellicht zijn enkele simpele adviezen voldoende. Zo weet je meteen wat er aan de hand is en welke vervolgstappen er genomen moeten worden.

 

De fysiotherapeut slaat de echobeelden op en stuurt in de meeste gevallen een kort rapportje naar de verzorger. Zo weet ook de verzorger en de trainer waar ze aan toe zijn en hoe lang de sporter vermoedelijk uitgeschakeld is.

Tijd en plaats echospreekuur

Iedere maandagmorgen van 08.00 uur – 09.00 uur op onze vestiging in Staphorst.

Het echospreekuur is vrij toegankelijk. Je hebt dus geen verwijzing nodig van een arts en hoeft ook geenafspraak bij ons te maken. Het kan dus zijn dat je soms even moet wachten als er meerdere sporters tegelijk komen.
Meestal duurt een onderzoek niet langer dan 15 minuten

Kosten

Het echospreekuur is geheel GRATIS!

Plan direct uw afspraak