Kwaliteit

Kwaliteit

 

Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren worden hoge eisen gesteld aan de therapeuten en de praktijkvoering. Zo staan alle fysiotherapeuten in het Centraal Kwaliteitsregister, is de praktijk aangesloten bij de verschillende brancheorganisaties (KNGF, NVMT en NVBF), worden de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd en trachten de therapeuten zich steeds verder te specialiseren middels na- en bijscholingen. zo is uw therapeut altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Ter Harmsel is al vanaf 2011 PLUS praktijk van Achmea en Agis en Topzorg praktijk van Menzis, de Friesland en CZ. Daarmee voldoet de praktijk aan de allerhoogste kwaliteitseisen voor wat betreft de fysiotherapeutische zorg, verslaglegging en transparantie.

Specialisaties

 

Om uw klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen heeft de praktijk verschillende deskundigheden en specialismen in huis. Tevens wordt nauw samengewerkt met andere (para-)medische disciplines en externe deskundigen. Alleen vanuit deze multidisciplinaire benadering kan de meest optimale zorg gegarandeerd worden.

Ter Harmsel is specialist op het gebied van fysiotherapie, training en revalidatie. Een enthousiast team van deskundige fysiotherapeuten is voortdurend bezig om u de allerbeste zorg te verlenen. Want dat is waar Ter Harmsel voor staat. Fysiotherapeutische zorg van de hoogste kwaliteit.

Plan direct uw afspraak