Total Body Fit Program

In samenwerking met InSHape Fitnesscentrum bieden we een uniek concept aan: ‘Total Body Fit Program (TBF)’. Zoals de naam al zegt een totaal pakket wat we alleen kunnen realiseren door onze kennis en vaardigheden te delen met die van InShape Fitness. Door deze samenwerking binnen TBF is er nu de mogelijkheid voor iedereen om zijn of haar gezondheidsideaal te verwezenlijken. Dus is uw doel uw longcapaciteit vergroten, u vitaler voelen of strakker worden, het kan allemaal bereikt worden met de juiste begeleiding.

 

Het programma beslaat 12 weken en begint met een uitgebreide testprocedure bij Fysiotherapie ter Harmsel. Hierin worden de algemene gezondheid, psychische gezondheid en voedingsgedrag d.m.v. vragenlijsten nagegaan. Daarnaast volgen de fysieke testen: BMI, vetpercentage, vetvrije massa, bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker, longcapaciteit, conditie, lichaamskracht en lenigheid.  Tevens krijgt men een uitgebreid  fysiotherapeutisch bewegingsonderzoek. Aan de hand van de uitslag van deze uitgebreide testprocedure wordt er bij inShape een trainingsplan en een voedingsplan opgesteld die perfect zullen aansluiten bij de beginsituatie en de doelen van de klant. Om de 4 weken zal de klant weer getest worden naar gelang de doelen die gesteld zijn om te kijken wat de vooruitgang is en of er nog zaken zijn die extra aandacht behoeven. Door deze uitgebreide begeleiding bij inShape en ter Harmsel zult u zich binnen de kortste keren fitter en beter voelen. Wat u uiteraard ook terug gaat zien in de uitslagen van de laatste test aan het einde van het 12-weken traject!

 

Aarzel niet en geef u nu op! U kunt mailen of natuurlijk bellen! inShape (0522)463400 of info@inshape-fitness.nl, Fysiotherapie ter Harmsel (0522)291950 of info@fysioterharmsel.nl.

Plan direct uw afspraak