Powerback

Heeft u regelmatig last van lichte lage rugklachten en heeft u al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen? Wij hebben voor u de perfecte oplossing: Power Back! Power back is een intensieve training van 10 sessies gericht op het verbeteren van de stabiliteit en spierfunctie van de lage rug. Omdat we na 10 sessies u rug weer als vanouds willen hebben: krachtig, lenig, onverwoestbaar, krijgt u na iedere sessie huiswerkopdrachten mee.

 

Voor wie?

Mensen met chronische of steeds terugkerende lichte lage rugklachten. Ook voor sporters die hun rompstabiliteit willen verbeteren is deze intensieve training zeer geschikt.

Praktijk

Intake

 

Bij de intake worden uw klachten nauwgezet onderzocht door de fysio-/manueel therapeut en wordt er gekeken of deelname aan Power Back mogelijk is. Uw persoonlijke doelen worden opgesteld aan de hand van testen. De fysiotherapeut maakt een trainingskaart en bespreekt dit met u. Ook zult u een ronde door de oefenzaal maken om de apparatuur alvast te leren kennen.

Training

 

De trainingen zijn intensief en gericht op het verbeteren van de corestability. Het trainen van buik- en rugspieren, coördinatie, stabiliteit van de lage rug, techniek en uithoudingsvermogen komen uitgebreid aan bod. Na iedere training krijgt u huiswerkoefeningen mee. De intensiteit van de training wordt stapsgewijs opgebouwd. Alle onderdelen van de training worden bijgehouden op de trainingkaart. Van tijd tot tijd worden de testen herhaald.

Heeft u ook last van steeds terugkererende lage rugklachten en niets lijkt te helpen? Meldt u dan nu aan voor Power Back en reken definitief af met uw rugklachten. Krijg de rug terug die u vroeger had; lenig, krachtig, onverwoestbaar!  Get your Power Back!

Plan direct uw afspraak