Multifit

Multifit is een medische trainngsgroep voor mensen met diverse klachten die niet binnen de andere Medifitgroepen passen. Omdat de pathologie in deze groep heel gevarieerd is traint u wel in een groep maar toch ook individueel aan uw doelen. De fysiotherapeut begeleidt u intensief om uw doelen stap voor stap te kunnen verwezenlijken.

 

Voor wie?

Mensen met klachten die qua indicatie  niet binnen de andere Medifit passen. Veelal zullen patienten vanuit de fysiotherapie doorstromen in deze groep, maar het is ook zeker mogelijk om direct, zonder dat u onder behandeling geweest bent, deel te nemen aan deze groep. Wel wordt er in dat geval eerst een intake afgenomen.

Intake

 

Bij de intake worden uw klachten nauwgezet onderzocht en wordt er gekeken of deelname aan Multifit mogelijk is. Uw persoonlijke doelen worden opgesteld aan de hand van testen. De fysiotherapeut maakt een trainingskaart en bespreekt dit met u. Ook zult u een ronde door de oefenzaal maken.

Training

 

De trainingen zijn zeer divers en altijd gericht op de individuele pathologie. Alle onderdelen van de training worden bijgehouden op de trainingkaart. Van tijd tot tijd worden de testen herhaad en worden doelen samen met u bijgesteld.

Wilt u trainen met u klacht, maar wel onder deskundige begeleiding?  Dat is de Multifit precies iets voor u!

Plan direct uw afspraak