Hartfit

In de hartfit groep traint u samen met andere mensen met een hartaandoening aan uw gezondheid. De groep staat onder deskundige leiding van een in hartrevalidatie gespecialiseerde fysiotherapeut. Uw gezondheid wordt nauwgezet gemonitored en periodiek worden testen afgenomen om uw vorderingen in kaart te brengen.

 

Voor wie?

Mensen die na hun hartrevalidatie verder willen trainen in een fitness groep onder deskundige begeleiding. Veelal zullen mensen vanuit de fysiotherapeutisch begeleiding doorstromen in deze groep. Ook mensen die niet bij ons de hartrevalidatie hebben gevolgd kunnen deelnemen aan deze groep. Voor deze mensen organiseren we vooraf eerst een intake om de lichamelijke conditie in kaart te kunnen brengen en doelen op te kunnen stellen.

Diabetes

Training

 

Tijdens de hartfitgroep wordt veel aandacht besteed aan conditie en spierfunctie van de grote spiergroepen in het lichaam. Daarnaast worden vrije oefeningen en spelvormen gedaan om ook uw coördinatie, lenigheid, balans en niet in de laatste plaats ook uw vertrouwen in uw lichaam weer te vergroten. Alles onder deskundige begeleiding en samen met mensen die in dezelfde situatie zitten als uzelf. In de praktijk wordt dit als zeer positief ervaren.

Heeft u korter of langer geleden een hartrevalidatie gevolgd en wilt u ook weer zelfstandig kunnen sporten maar wel onder deskundige begeleiding?  Meldt u dan nu aan bij onze hartfit groep!

Plan direct uw afspraak