Fysiotherapie

De fysiotherapeut behandelt klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hierbij kan het gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt. Er zijn heel veel verschillende oorzaken aan te wijzen waardoor banden, spieren, pezen, gewrichten of zenuwen beschadigd of geïrriteerd raken. Soms herstellen klachten vanzelf, maar ook heel vaak niet. Dan wordt het tijd om de fysiotherapeut, als specialist op het vlak van het houdings- en bewegingsapparaat, in te schakelen.

Fysiotherapie

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging

 

De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw klacht en bespreekt met u de beste behandelstrategie. Hij maakt hierbij gebruik van bijvoorbeeld oefentherapie, advies, massage of elektrotherapie. Samen met u wordt een behandeldoel geformuleerd en wordt het tijdspad bepaald waarbinnen dit doel behaald zou kunnen worden. Zo helpt hij u op weg om weer zo snel mogelijk weer in beweging te komen.

Voor elke aandoening een passende fysiotherapeut

 

Bij Ter Harmsel heeft iedere fysiotherapeut zijn eigen specialisme en deskundigheid. Hierdoor zijn we in staat een breed scala aan klachten vanuit verschillende invalshoeken en zelfs multidisciplinair te benaderen. Geen mens en geen klacht is immers gelijk en verdient zijn eigen specifieke aanpak. Zo garanderen wij u de allerbeste behandeling.

behandelmethoden

Plan direct uw afspraak