Werkplektraining

Direct consulting

Wanneer er meerdere medewerkers zijn die nagenoeg dezelfde functie hebben is een werkplektraining een handige tool. Dit kan een klein groepje zijn van 3 of 4 mensen, maar ook een veel grotere groep. De fysiotherapeut komt altijd voorafgaand aan de training een intake op het bedrijf uitvoeren om te bekijken welke werkzaamheden door de medewerkers worden uitgevoerd , hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd en onder welke omstandigheden deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit wordt in kaart gebracht middels foto’s.

 

Tijdens de werkplektraining wordt in groepen van maximaal 10 personen per therapeut aandacht besteed aan het op ergonomisch correcte wijze uitvoeren van de werkzaamheden en worden handige tips en trucs aangeleerd.. Basisprincipes van dynamisch zitten, tiltechnieken en gezond gedrag worden uitvoerig besproken en geoefend. Na de training hebben de medewerkers genoeg informatie en vaardigheden om er zelf verder mee aan de slag te gaan en de technieken eigen te maken.

Van de training wordt een verslag gemaakt, waarin de gegeven tips , technieken en aanbevelingen worden verwoord, ondersteund met fotomateriaal.

Een werkplektraining duurt 3 uur en wordt op locatie gegeven.

Plan direct uw afspraak