Direct Consulting

Direct consulting

Voorkomen is beter dan genezen. Maar toch is het niet te voorkomen dat een medewerker tijdens zijn werk een acute lichamelijke klacht oploopt en daardoor zijn werk tijdelijk niet meer uit kan voeren. Dan snappen wij dat het voor u van groot belang is dat deze medewerker zo snel mogelijk weer hersteld is en zijn werk kan hervatten of, beter nog, voorkomen kan worden dat deze medewerker uitvalt en zijn werk toch nog, zij het wellicht met wat aanpassingen, kan blijven uitvoeren. In de praktijk is het echter zo dat een medewerker al gauw een paar dagen thuis zit voor hij bij een huisarts of fysiotherapeut terecht kan.

Om in die behoefte voor zien bieden wij voor bedrijven “Direct Consulting” aan. Bij Direct Consulting maken wij met het bedrijf de afspraak dat de medewerker binnen 24 uur door een van onze fysiotherapeuten is gezien. De medewerker wordt, indien nodig, direct behandeld en krijgt adviezen mee. U als werkgever wordt direct op de hoogte gebracht van de aard van het letsel , de prognose en eventuele mogelijkheden om de werknemer aangepast werk te kunnen geven.
U als werkgever betaalt alleen het eerste consult. Verder helemaal niets

Op deze manier bent u als werkgever gegarandeerd van snelle screening en behandeling en weet zowel u als uw werknemer precies waar hij of zij aan toe is en wat de mogelijkheden zijn om zo snel mogelijk het werk weer te hervatten.

Wilt u ook een contract Direct Consulting? Vraag het aan bij ons secretariaat.

Plan direct uw afspraak