Anja geeft boek uit.

Anja geeft boek uit.

Kan jij dit ook?

 Dat is de titel van het kinderboek dat, na driekwart jaar van voorbereiding, klaar is. Het idee achter het boek komt van Podototaal. “Waarom een kinderboek schrijven horen wij je zeggen? Wij willen onze kennis ook inzetten om voetklachten te voorkomen”, zo vertelt Anja van ’t Hul van Podototaal.

“Dus preventieve zorg voor je voeten en voor veel andere aan de voet gerelateerde gezondheidsklachten zoals evenwicht, kracht, coördinatie en stabiliteit. Wat is er dan beter om bij de basis te beginnen en via kinderen, waar alles nog puur is, te ervaren wat we wel en niet meer kunnen, maar ook om dit samen met kinderen te ontdekken”, zo legt Anja uit.

Het boek is een voorlees- en doe-boek. Het doel is om samen met kinderen spelenderwijs  de voeten te trainen. In aanvulling op dit boek staat op de website van Podototaal informatie over kindervoeten. “Hier vind je extra oefeningen en spelletjes die je met je blote voeten kunt doen. Wij willen deze kennis ook graag op de scholen vertellen, door activiteiten met de kinderen te ondernemen zoals de voeten beschilderen en een blote voeten pad op het schoolplein te maken”, aldus Anja.

Het boek kost 15 euro en de eventuele verzendkosten zijn 3,95 euro. Hiervoor heb je een voorlees- en doe-boek en allerlei informatie en tips  over kindervoeten en inspiratie voor voeten spelletjes.